Albums In The Spotlight

Luister met je eigen speler


Iedere week selecteren we één of meerdere nieuwe albums. Deze plaatsen we in “The Spotlight”. Van deze albums draaien we per week zo’n 75 nummers.

Deze nieuwe Albums, EP’s en Songs staan in de Spotlight:


Kayak – Out Of This World
Single Celled Organism – Percipio Ergo Sum
Tyler Kamen – Mr. Loon and His Spectacular Machine
Liquid Tension Experiment – LTE3
MaterialEyes – Three of a Kind
Greta Van Fleet – The Battle at Gardens Gate
Lifesigns – Altitude
Big BIg Train – The Underfall Yard
Joseph Williams – Denizen Tenant
Trope – Eleutheromania

Singles / Promo’s

Blacklight – I’m Dying
Motorfinger – Where You Belong
Styx – Crash Of The Crown
Vortex – Horrible Dolls
Grant Ferguson – Good Will Triumph
Charles Wiley – Corn On The Run
Future Radio – Turn Up The Music (Radio Edit)
Laura Piazzai – Book Of Thoughts
Noah’s Orc – His Reptile

Translate »